BlueCT

Backup? natuurlijk heb je een backup!

Natuurlijk beschikt u over een back-up. Is uw back-up software nog niet afgeschreven? Geen punt met de keuzevrijheid van BlueCT.

Keuzevrijheid met kwaliteit

Natuurlijk kent u uw ambities, bedrijfstak en klanten als geen ander. Daarom wilt u ICT die helpt de winnaar van morgen te worden en leidend te blijven. BlueCT maakt de beste keuzes inzichtelijk voor uw organisatie. Daarmee houdt u de regie, zonder te verzanden in details. En bent u verzekerd van betaalbare kwaliteit. Flexibiliteit in mogelijkheden met een kritisch ook voor kwaliteit. Hierdoor kunnen uw medewerkers zich los van plaats en tijd concentreren op het waarmaken van uw bedrijfsambities.

 

Backup as a Service

Uw data overal op ieder moment en toch veilig!

Als u ongestoord flink door wil werken is het wel zo prettig dat IT- en communicatiemiddelen gewoon altijd goed werken. Zonder om te kijken naar complexe technische issues en moeilijke discussies over binaire onderwerpen. BlueCT zorgt ervoor dat mensen alles hebben om hun werk goed te doen. Van de fysieke werkplek via de (draadloze) verbinding naar de omgeving die de uiteindelijke functionaliteit levert. En natuurlijk het advies om daar te komen. En we zorgen ervoor dat u die onbezorgdheid iedere dag voelt!