Systeembeheer

U heeft natuurlijk al een hoogwaardige werkplek vanuit de cloud. Maar hoe onderhoud u uw lokale IT omgeving? U heeft diverse computers, multi-functionals en netwerk apparatuur op uw lokatie(s) staan. Ook deze omgeving heeft beheer en updates nodig om storingen te voorkomen.

En hoewel je een storing nooit helemaal kunt uitsluiten, kun je er wel voor zorgen dat je de kans daarop zo klein mogelijk maakt.

Wij zorgen ervoor dat organisaties kunnen vertrouwen op een stabiele technische infrastructuur op lokatie.

  • Uw IT-afdeling op afstand
  • Vrijblijvend advies
  • Eén aanspreekpunt voor alle IT-zaken

Er is weinig vervelender dan dezelfde vraag te moeten stellen aan verschillende mensen. Daarom werken wij met één aanspreekpunt waar u terecht kunt met alle vragen over IT. Ook met betrekking tot uw eigen lokale infrastructuur.

Service Level manager

Jouw sparringpartner voor IT zaken

ICT automatisering en kantoorautomatisering ontwikkelt zich in razendsnel tempo.

Ook de backoffice van uw organisatie. Daarin wordt constant gestreefd naar een efficiëntere en effectievere manier van werken om zo kosten te besparen. Het beschikken over de juiste IT-omgeving is hierbij cruciaal. IT die helemaal afgestemd is op uw bedrijf en interne en externe processen helpen daarbij.

En heeft u die IT nog niet, dan is het lekker samenwerken met een partij die van uw IT automatisering – hoe complex ook – hun uitdaging maakt.

Onze Service-Level Manager is uw sparringpartner voor strategische IT vraagstukken.