BlueCT

FAQ

Most frequent questions and answers

Dit is heel herkenbaar. Dat is ook de reden dat wij vinden dat gebruikers over ICT moeten beschikken die het beste bij hun werk past. BlueCT zorgt ervoor dat u gebruik kunt maken van de beste functionaliteit per gebruiker, zonder een wirwar aan platformen, systemen en eilandjes te creëren. Bovendien zorgt BlueCT ervoor dat de kosten per werkplek dalen, omdat gebruikers niet hoeven te betalen voor functionaliteit die ze niet gebruiken.

Jazeker. BlueCT is gebaseerd op HTML5 de standaard voor webbrowsers. Hierdoor is BlueCT beschikbaar op elk apparaat waarop een webbrowser draait. Computers met Windows, MacOSX, tablets en smartphones kunnen dus allemaal gebruik maken van BlueCT en vandaaruit bij alle beschikbare functionaliteit te komen.

Termen als cloud, IaaS, DaaS, online werkplekken, MS Office 365, Business Apps, en allerlei tools. Het wordt er niet eenvoudiger op. Daarom hebben we BlueCT ontwikkeld. BlueCT geeft u de vrijheid om de beste middelen in te zetten waarmee u uw bedrijf naar grotere hoogten brengt. Al deze middelen komen handig samen in BlueCT, waardoor u naar die complexiteit juist geen omkijken meer heeft. De lusten dus van keuzevrijheid zonder de lasten van complexiteit die daarbij komt kijken.

BlueCT werkt naadloos samen met uw locale ICT-faciliteiten (on-premise), ‘eigen’ IaaS omgevingen, Azure, Azurepack, Amazon en alle Software as a Service oplossingen (zoals bijvoorbeeld Excact Online). Tevens werkt BlueCT probleemloos met alle vormen van online applicaties. Dit betekent dat wij iedere willekeurige omgeving voor u kunnen integreren in BlueCT.

BlueCT zorgt voor een workspace, waardoor al deze omgevingen vanuit één bedrijfsomgeving te benaderen zijn. Hierdoor maakt u optimaal gebruik van de kracht van flexibele ICT in combinatie met de beheerbaarheid en veiligheid van centraal georganiseerde ICT. Bovendien wordt de omgeving eenvoudiger te gebruiken voor medewerkers en worden de kosten per werkplek gemiddeld 35% lager.

BlueCT zorgt dat uw verschillende omgevingen worden geaggregeerd in één beheersbare omgeving, welke eenvoudig is voor gebruikers en voorkomt dat zij gebruik moeten maken van dure werkplekconcepten zoals VDI, terwijl ze dit niet nodig hebben. Gebruikers kunnen eenvoudig met single sign on bij hun functionaliteit, waardoor zij veel gemakkelijker gebruik kunnen maken van hun werkplekfaciliteiten. Bovendien heeft u meer controle op de totale ICT-omgeving en worden de kosten per werkplek een stuk lager.