BlueCT

Office365 backup

Microsoft verzorgt veel diensten en biedt een geweldige service voor hun klanten. Microsoft richt zich echter in de eerste plaats op het beheer van de Office 365-infrastructuur en onderhoud.

Heb jij controle over je Office 365-gegevens?

Heb je toegang tot alle items die je nodig hebt?

De misvatting dat Microsoft jouw gegevens volledig voor je back-upt, komt vaak voor. Uiteindelijk ben jezelf verantwoordelijk voor toegang tot en controle over je gegevens.

Microsoft zorgt voor de infrastructuur, maar de gegevens blijven de verantwoordelijkheid van de klant!

Als een robuust en zeer flexibel Software as a Service (SaaS) -platform, past Microsoft Office 365 perfect in de behoeften van veel organisaties. Office 365 biedt toepassingen en beschikbaarheid om ervoor te zorgen dat je gebruikers nooit een moment gegevens missen, maar een Office 365-back-up kan je beschermen tegen vele andere beveiligingsbedreigingen.

Je zou kunnen denken “De prullenbak is waarschijnlijk goed genoeg.” Dit is waar veel mensen het mis hebben.

Als je een gebruiker verwijdert, onbedoelt of bewust, wordt die verwijdering gerepliceerd over het netwerk, samen met de verwijdering van hun Exchange-gegevens en hun OneDrive-gegevens.

Zodra dit gebeurt, is het onherstelbaar, punt.

BlueCT heeft hiervoor een oplossing, Office 365 Backup. Wij maken een backup van alle mail en Onedrive data van je gebruikers. Per ongeluk iets verwijdert? geen punt BlueCT haalt het terug voor je.

 

Blueman