BlueCT

Als ondernemer wilt u de vrijheid hebben om altijd en overal te werken met de beste ICT-middelen voor uw organisatie. Met Bluect bent u in staat de allerbeste functionele ICT voor uw mensen samen te stellen, terwijl u toch volledig controle houdt op uw bedrijfsinformatie en kosten.

 

comp

Wat is de BlueCT werkplek?

U wilt flexibel kunnen kiezen welke applicaties het beste aansluiten bij uw bedrijf. Door de komst van online software heeft u de keuze uit tal van mogelijkheden. Zo kan bijvoorbeeld uw boekhoudsysteem online draaien, maakt u gebruik van Microsoft Office 365, gebruikt u handige applicaties uit ‘de cloud’ en heeft u binnen uw bedrijf nog een logistiek systeem draaien. Met Bluect maakt u van deze verschillende oplossingen weer één oplossing. Met als voordeel dat u weer controle heeft over uw informatie en dat u significant minder gaat betalen. Met Bluect bent u in staat om per medewerker de best passende ICT te leveren, zonder dat u hoeft te betalen voor functionaliteit die mensen niet gebruiken.

ICO-Cloud

Controle over verschillende platformen

De applicaties die online af te nemen zijn schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook zijn er tal van handige business apps, tools en online opslagmogelijkheden die het werken eenvoudiger en goedkoper maken. En voor veel bedrijven geldt dat er ‘historische’ applicaties zijn, die nog traditioneel op zelf ingerichte ICT draaien. De uitdaging is om al deze geclusterde oplossingen samen te brengen tot één controleerbare bedrijfsoplossing. En om ervoor te zorgen dat in de wirwar van mogelijkheden gebruikersvriendelijke automatisering ontstaat, waarbij mensen beschikken over functionaliteit die hen helpt het beste uit hun werkdag te halen. Dat is precies wat Bluect doet; met als gevolg dat werken eenvoudiger, veiliger en productiever wordt. En u weer grip heeft op kosten en informatie.

ICO-employee

Betalen voor functionaliteit per medewerker

Bij veel werkplekoplossingen betaalt u een vast bedrag per medewerker per maand. Bluect gaat veel verder dan dat. U betaalt alleen een vast bedrag per maand voor de functionaliteit die medewerkers nodig hebben. U betaalt dus niet meer voor relatief dure werplekoplossingen, waarvan slechts 10% van uw mensen gebruik maakt. Dat zorgt ervoor dat Bluect gemiddeld 35% goedkoper is dan andere werkplekoplossingen. Bovendien is Bluect veel eenvoudiger in gebruik omdat de medewerker vanuit één gebruikersvriendelijke omgeving werkt, welke op de achtergrond vanuit meerdere platformen wordt geleverd. U beschikt dus over volledige vrijheid in applicaties, zonder zaken complex te maken.